Det bästa med lopp

Nu överdriver jag kanske lite, för jag kan väl egentligen inte säga att den är det allra, allra bästa med lopp. Nej, men i vilket fall som helst kommer den väldigt högt upp på listan, motionseffekten


Aldrig har jag så stabilt och lågt blodsocker som efter löpning. Jag vet att vissa typ 1-diabetiker kan ha problem med för lågt blodsocker efter ett ansträngande konditionspass, men för mig är det (oftast) rena himmelriket blodsockermässigt efter ett löppass. Och det behöver inte ens vara ett lopp, det går lika bra med ett vanligt löppass på egen hand, för motionseffekten är såklart den samma oavsett om det är lopp eller inte.

Igår vaknade jag med en så här stabil kurva, natten efter Kuntovitonen. Man tackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s