Kuntovitonen 2017

En sån värme vi hade igår, när Kuntovitonen 2017 äntligen gick av stapeln! Det är knappt så man kan tro att det låg snö på marken (om än bara för en kort stund) för en och en halv vecka sen…


Men man ska inte klaga på vädret, och det gjorde ingen heller. Ingen i vårt gäng kollapsade och alla tog sig runt banan – vad kan man mer begära? Bra blodsockervärden? Tja, det får man ibland, och ibland inte. Min blodsockerkurva var hyfsad, lite för hög före och lite för låg efter, men inget alarmerande åt något håll. 

Själva loppet hör inte till mina favoritlopp, det är trångt i spåret och man får springa kors och tvärs för att ta sig fram, speciellt i början, men Kuntovitonen är väl först och främst ett jippo och kanske inte så mycket ett lopp där man springer några rekordtider. Det är roligt att delta i alla fall, och så får man ju umgås och picknicka och allt sånt också! 


I år var vi en lite decimerad skara (och alla fastnade inte på bild) men vi gjorde vårt bästa för att sprida vårt budskap. De turkosa Running for diabetes awareness-skjortorna är så fina och vi fick flera kommentarer tack vare dem. Mission accomplished! 

2 reaktioner på ”Kuntovitonen 2017

  1. Pingback: Sommarträning – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s