Running for diabetes awareness

Running for diabetes

Imorgon går Kuntovitonen 2017 av stapeln! Jag har nog aldrig tränat så lite löpning inför ett lopp som jag har gjort till Kuntovitonen i år, men det är bara 5 km så det ska nog gå bra ändå. Och ja, jag är mycket medveten om att 5 km inte är ”bara” för väldigt många, men i mitt fall känns det ändå mycket bättre än om det skulle ha varit t.ex. 10 km eller ett halvmaraton – då skulle jag nog ha känt lite lätt ångest vid det här laget.

Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka kläder jag ska springa i, men ett som är säkert är i alla fall att det kommer att stå Running for diabetes awareness på mitt bröst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s