Snart resdags

Ja, men visst är det så! Jag ska på en resa, och den tredje insulinpumpen är en lånepump som jag har fått som extra trygghet under resan. Jag brukar utnyttja möjligheten att låna en reservpump speciellt om jag ska flyga eller om jag är bortrest lite längre.

Inom kort kommer jag alltså att få användning för min checklista för packning igen. Jag är nämligen på väg på en på sätt och vis mycket diabetesrelaterad resa, men mer om den imorgon.

Packning

Som vanligt känns det som om jag är tvungen att dra med mig halva bohaget i kappsäcken, och det mesta är mitt vårdmaterial. Med insulinpumpen blev det plötsligt en hel massa fler saker man måste ta i beaktande och hala med sig, men det är det värt om jag kan få må bra!

4 reaktioner på ”Snart resdags

  1. Teta

    Mycket grejer 🙂 . Brukar du ha en skild väska för diabetesutrustningen förutom det ”vanliga” handbabaget? Har du i så fall någon gång fått kommentar om antalet kollin? Det har hänt att jag har fått påpekande om jag har haft två st handbagage, speciellt om planet varit riktigt proppfullt. Och visst, det är ju emot reglerna, så det är inget att säga om det. Då hade jag inte diabetesutrustning, men nu kan det faktiskt bli aktuellt. Ryggsäcken blir snabbt fyld bara av att trycka ner alla diabetessaker.

    Gilla

    1. Jag hade en ryggsäck full med diabetesgrejer den här gången, plus en liten handväska till. Det var tillåtet enligt det flyg jag tog den här gången, men det är ju verkligen så att nästan hela handbagaget består av vårdmaterial så om min kappsäck skulle ha kommit bort skulle jag ha haft en massa diabetesmaterial men inga kläder eller hygienartiklar alls, men jag resonerade som så att jag i så fall kunde ha köpt något och på så sätt klarat mig. Men lite problematiskt är det onekligen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s