Smörgåssquash och egna odlingar

Squash

Som bekant tycker jag om att byta ut traditionellt bröd mot diverse grönsaker och andra blodsockervänligare alternativ. Det kan vara paprika, gurka, eller som här: squash. Med mozzarellaost, tomat och persilja på blir det en smaskig smörgås av det hela – och blodsockervänligare än så här blir det väl knappast!

Växthus

I år kommer jag dessutom att ha möjlighet att odla mina egna grönsaker i större skala. Den som har följt mig på Att vara etta vet att jag skulle bygga ett litet växthus av gamla fönster i somras, men det blev inte av p.g.a. att jag fick en fruktansvärd värk i händerna och armarna, så pass att jag misstänkte diabetesneuropati (vilket det till all lycka inte var!).

Jag byggde således inget växthus själv, men jag fick det ändå gjort tack vare att jag har så snälla personer omkring mig, som alltid ställer upp för mig. I sommar är tanken att jag ska ta mina kryddväxt- och grönsaksodlingar till nästa nivå och odla en massa blodsockervänligt gott i form av tomater, gurka, squash, chili, kryddväxter m.m. Det vattnas redan i munnen på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s