Det var den påsken

Hundpromenad

Så var den påskhelgen över. Och mitt promenadsällskap är i form igen, hurra! Piggare än någonsin, trots att hon snart fyller tvåsiffrigt. Det är ändå någonstans i den här (hund)åldern man får börja inse att det gäller att verkligen ta tillvara varje dag tillsammans…

Blåsippor

Det har vi varit ganska bra på i påsk, tycker jag. Att ta tillvara tiden tillsammans alltså. Vi har luktat på blåsippor (Ebba), fotograferat blåsippor (jag), ätit gott och haft grillpremiär, promenerat mycket, umgåtts med vänner, gått på bakluckeloppis och en hel massa annat. Mitt blodsocker har tyvärr varit lite högt, mest på nätterna. Så irriterande att vakna på värden omkring 10, tycker jag! Det ger liksom en dålig start på hela dagen.

Hur har det gått för er andra med blodsockret under påsken?

Blåsippa

2 reaktioner på ”Det var den påsken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s