En liten gest

Idag uppmanar jag alla mina finländska läsare att ta sig till vallokalerna och rösta i kommunalvalet. Företrädesvis på en kandidat som vill arbeta för diabetesvården, förutsatt att man tycker att det är viktigt. Samtidigt kan man passa på att delta i det som tidigare kallades valinsamling, men nu går under namnet Pieni ele – En liten gest.

En liten gest

En liten gest är en bössinsamling, vars donationer genomförs till förmån för det inhemska handikapp- och folkhälsoarbetet. Jag kommer själv att vara bössväktare på valdagen i år, som en av representanterna och frivilligarbetarna för Diabetesföreningen i Åboland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s