En podcast om diabetes

Podcast

Igår presenterade jag idén om en podcast om diabetes, Att vara etta the podcast. Flera verkade i likhet med mig tycka att det var en god idé, men några gissade att innovationen kanske hade något med gårdagens datum att göra.

Och mycket riktigt, så är det. Jag tycker att det är en superbra idé med en podcast om diabetes och jag önskar att jag hade tid att förverkliga min vision, men i det här skedet är det tyvärr inget jag själv kommer att kunna ta vidare. Men visst skulle det kunna bli en succé – det tycker jag verkligen! Man kunde bjuda in en massa spännande personer att intervjua och samtala om diabetes med. Kanske också någon läkare och forskare som berättar om nya behandlingsmetoder och rön om diabetes, utöver allt det jag skrev igår. Jag skulle gärna lyssna på en sån podd själv!

Om någon känner för att sno min idé om en podcast om diabetes får ni gärna göra det! Bjud in mig som gästande typ 1-diabetiker/forskare/diabetesbloggare sen – jag lovar att inte tacka nej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s