Att vara etta the podcast

Jag gillar att lyssna på podcasts. Gör ni andra det också? Till mina favoriter just nu hör en massa träningspoddar så som Maratonpodden, Träningspodden, Styrkebyrån och Styrkelabbet, men jag lyssnar också på P3 Dokumentär, Värvet, Veckans bläcka och lite annat – både högt och lågt. 


Vad jag saknar i poddvärlden är en bra podcast om diabetes. Så, varför inte göra något åt saken själv? Sagt och gjort, jag har bestämt mig för att börja podda om diabetes! Att vara etta the podcast, vad sägs om det? Jag tänker mig intervjuer med både kända och okända namn inom diabetesvärlden, stående inslag som ”Maria testar” (vilket kan vara allt från mat till olika träningsformer och pumpvänliga kläder) och samtal med mina anhöriga om hur det är att leva nära en typ 1-diabetiker. Jag tänker till och med att jag kunde intervjua Ebba, för som de som har besökt oss vet, är hon en väldigt verbal hund. 

– Hur är det att ha en matte med diabetes, Ebba?

– Groff! Voff!

Det kan ju inte bli annat än en succé! Håll utkik för Att vara etta the podcast – det kommer att bli den ultimata podcasten om diabetes! Sponsorer kan redan nu mejla mig på attvaraetta@gmail.com

5 reaktioner på ”Att vara etta the podcast

  1. Pingback: En podcast om diabetes – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s