Utvärdering av Att vara etta

Tulpaner

Vad roligt att flera av er uppskattade gårdagens mat-inlägg! Det är alltid välkommet med lite respons, så man vet om man är inne på rätt linje, så att säga. Jag har länge jobbat i en bransch där det är viktigt med utvärderingar. Utan respons är det svårt att utvecklas och komma vidare, det får man ju verkligen hålla med om.

Därför skulle jag bli väldigt glad om du som läser Att vara etta kunde ge mig ytterligare lite feedback. Vad vill du läsa mer om här på bloggen? Vill du ha bättre inblick i min blodsockerkamp i vardagen, fler forskningsrelaterade inlägg, mer om träning i kombination med diabetes typ 1, eller kanske något helt annat?

Ge mig lite ris och ros! 

2 reaktioner på ”Utvärdering av Att vara etta

 1. Teta Danielsson

  Mera av allt tack! Även om det inte är så nyttig respons att få i en utvärdering 😉 Jag läser mer än gärna om t.ex. träning och bs-vänliga mattips. Men jag har också lärt mig mycket av det du skriver om den dagliga bs-kampen (också med vissa utvidgningar). Även om jag inte är pumpanvändare så ger det perspektiv på diabetslivet och det är nyttigt och intressant.
  Menar du med forskning din egen eller allmänt? Är supernyfiken på den första, t.ex. vad du hittar i litteraturen. Vad som kommer fram i intervjumaterialet får vi sedan läsa så småningom.
  Jag är dålig på att kommentera blogginlägg fortlöpande, bl.a. för att jag ofta läser många inlägg på en gång i efterskott och då är det liksom för sent. Men jag har fått många bra och praktiska tips på allt möjligt nyttigt, som t.ex. recept (också testat själv), bs-vänliga livsmedel, matställen i Sthlm, böcker, poddar, kompressionsstrumpor … och mycket mera.
  Jag gillar också att bloggen har en så positiv grundton, fast bs-kampen kommer fram, och att du lyckas vara så uppmuntrande och positiv också gentemot de som kommenterar inläggen. Dessutom är det både stilistiskt och estetiskt ett nöje att läsa din blogg.
  Så tack för en bra blogg! Jag följer med så länge du har lust att fortsätta, även om jag vanligen hör till dem som inte låter höra av sig. Och det finns säkert flera av oss här ute. 🙂

  Gilla

  1. Tusen tack för din långa och utförliga kommentar, Teta! Det uppskattas verkligen att få lite respons, även om jag vet att det är många som läser och gillar bloggen utan att någonsin kommentera (det gör jag själv också när det gäller flera andras bloggar så jag vet exakt hur det är).
   Med forskning syftade jag mycket riktigt på min egen forskning i det här sammanhanget, så det är bra att det var den du är mest intresserad av! Även i övrigt skulle jag nog kunna bli lite bättre på att länka till annan forskning och annat nytt som är på gång, så det ska jag försöka göra.
   Det låter som om jag kan fortsätta på samma linje som förut, med lite blandad kompott. Hojta till framöver om det är något du saknar, så ska jag försöka anpassa inläggen enligt efterfrågan, så att säga. Roligt att höra att du har utbyte av bloggen och tycker att du får något matnyttigt att ta med dig i ditt eget diabetesliv, då har jag i alla fall uppnått ett av mina mål med bloggen 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s