Sommartider, hej hej!

Bevare mig väl, tänkte jag när jag kollade i kalendern. Är det verkligen dags att gå över till sommartid redan? Som en knarrig gammal kärring som tycker att tiden går så fort, så fort – än är det midsommar, än är det jul – så känner jag mig mer och mer med åren. Haha. 

Sommartid

Men visst är det dags att ställa om klockan till sommartid idag. Trots att jag tycker att det var nyss vi gick över till vintertid. Nog är det ju ändå lite härligare att gå in i den här perioden av året, även om mitt blodsocker kan ha lika svårt att anpassa sig till sommartid som till vintertid. Få se hur det går den här gången!

En reaktion på ”Sommartider, hej hej!

  1. Pingback: Spännande tider – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s