Det roligaste med mitt jobb

Jag visste det redan innan jag gav mig in i avhandlingsprojektet, eller jag hade det på känn. Att den roligaste biten skulle bli att få träffa så många andra typ 1-diabetiker, och få ta del av deras historier på ett djupare plan.

Mina förväntningar och förhoppningar har inte varit förgäves. Det är verkligen otroligt givande, och ibland känslosamt och gripande, att få ta del av andras erfarenhetsberättelser. Det sätter igång så många tankeprocesser i mig, både som forskare, och naturligtvis också som typ 1-diabetiker. Ibland går det upp ett ljus inom mig, lite ”Aha! Kan det vara så här?” och ibland får jag riktiga tankeställare. Nyttigt.

Lampa

Det är verkligen det allra roligaste med mitt nuvarande jobb. Att träffa andra typ 1-diabetiker, ta del av deras historier, och känna hur det går upp ett ljus inombords.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s