Mycket diabetes

Det är mycket diabetes i mitt liv just nu. Väldigt mycket. Det är mitt avhandlingsarbete, som jag jobbar med hela dagarna, det är styrelsemedlemskapet i Diabo, det är Motionera med diabetes-projektet, det är den här bloggen och sist men definitivt inte minst är det min egen diabetes.

mycketdiabetes

Ibland känns det som om hjärnan aldrig får ta en paus från diabetes. Det diabetesrelaterade jag håller på med är ju för det mesta roligt, men samtidigt kan det vara tungt att fokusera så mycket på sjukdomen hela tiden. Men, som man bäddar får man ligga – och egentligen ligger jag ju ganska skönt. Det gäller bara att se till att balansera de olika bitarna i livet, så en sak inte får övertaget, och det kan jag vara lite dålig på ibland.

Hur mycket diabetes har du i ditt liv? Är du bra på att balansera de olika bitarna i livet?

3 reaktioner på ”Mycket diabetes

 1. C

  Jag har blivit min dibetes. Det är de enda jag tänker på, nja men jo faktiskt. För att i början med degnosen skulle man inte vara sin diabetes men blodsockret blev kaos och man var ändå illa tvungen att bli sin diabetes för att blodsockret faktiskt ska bli bra, därför tror jag att så många nu på instagram öppnat upp ”diabeteskonto” för att dela med sig.

  Gilla

  1. Ja, visst är det lite så, eller så är det för mig också. Om man inte har sin diabetes i åtanke åtminstone en stor del av tiden är det ju tyvärr svårt att få bra blodsockerkurvor…Jag tycker det är jättebra att många har blivit så öppna med sin diabetes, den syns ju så lite annars så det är toppen med öppen diabetes i olika format!

   Gilla

 2. Pingback: Lite mindre diabetes – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s