Ladda batterierna


Jag har på känn att Att vara etta mer och mer kommer att bli en ”åh, vad livet är härligt!”-blogg ju mer vår det blir i luften. Haha. Jag är verkligen en känslomänniska, som påverkas väldigt mycket av allt möjligt runt omkring mig, inte minst vädret. Hur underbart är det inte nu, när vi går mot ljusare och varmare tider igen? 100% underbarare än den kalla och mörka vintern som vi snart har bakom oss, om du frågar mig!

Igår var vi ute mest hela tiden. En långpromenad med Ebba blev två, och sen sprang jag en runda vid kvällningen också, när solen var på väg ner. Perfekt dag för blodsockret med mycket rörelse, och nu är batterierna laddade med en massa solljus, god mat, sömn, kärlek och finfina blodsockerkurvor efter helgen. Härligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s