Mot Kuntovitonen 2017

Ja, men visst! Även i år kommer Diabetesföreningen i Åboland att köra igång ett motionsprojekt och samla diabetiker i arbetsför ålder samt föräldrar till barn med diabetes typ 1 för att springa Kuntovitonen i Åbo i maj. Det blir Motionera med diabetes vol. 2!

Och även i år är det jag som drar de gemensamma träningarna, som faktiskt sparkar igång redan den här veckan. Så roligt! Nytt för i år är att vi har två olika träningsprogram, ett för nybörjare eller mer oerfarna löpare och ett för dem som redan springer lite.

Annars är konceptet som ifjol, vi har en sluten Facebook-grupp där vi kan bolla tankar kring diabetes och träning, och så får var och en träna på sitt håll (två pass i veckan, så det är inte oöverkomligt) utöver de gemensamma träningspassen.

kuntovitonen2017

Mot Kuntovitonen 2017!

4 reaktioner på ”Mot Kuntovitonen 2017

  1. Pingback: Träningsupplägg – Att vara etta

  2. Pingback: Mycket diabetes – Att vara etta

  3. Pingback: Mardrömmarnas motionsdag – Att vara etta

  4. Pingback: Mot Kuntovitonen 2018 – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s