Teststickshjärtat

Jag är väl inte jättemycket för Alla hjärtans dag så där överlag, men idag vill jag ändå passa på att skicka ett stort hjärta till dig som läser Att vara etta. Utan dig, utan er alla, som läser och kommenterar och kommunicerar med mig, skulle jag aldrig lägga så här mycket tid på en blogg om min diabetes typ 1, den kroniska följeslagaren som jag tycker att jag har upp över öronen och mer än nog av ändå, utan att jag dessutom också bloggar om det. Kärlek till er, som får mig att orka göra det!

hjarta

Ett riktigt stort teststickshjärta från mig till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s