När himlen är oskyldigt…rosa

himmel

Vilken aftonrodnad vi hade här igår! En sån där himmel som man tror är en redigerad bild, men nej, det är 100% naturligt. Så vackert så man får nypa sig hårt för att försäkra sig om att man verkligen är vaken och lever just här, just nu.

Medan himlen var så där oskyldigt…rosa…var mitt blodsocker bättre och stabilare än på länge. Finns det någon koppling där emellan, kanske? Ibland känns det så – som om till och med den minsta beståndsdelen i universum påverkar blodsockret. Att vädret gör det är ju konstaterat, så varför inte även färgen på kvällshimlen? Haha.

20170212_181026.jpg

En reaktion på ”När himlen är oskyldigt…rosa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s