På ryggsäcken

ryggsack1

Att vara etta har nästan utvecklats till en reseblogg (haha!) under de senaste veckorna. Ibland packar jag i en kappsäck när jag reser, och ibland i en stor ryggsäck, eftersom jag alltid har med mig en del extra diabetesgrejer utöver dem jag använder, ifall pumpen skulle haverera eller jag skulle råka ut för något annat oväntat.

ryggsack2

På ryggsäcken har jag hängt ett av Diabetes Wellness halsband, som jag har pimpat till en nyckelring. Man kan beställa halsbandet gratis här (klick!). Nuförtiden finns Diabetes Wellness också i Finland, och man kan beställa halsbandet på finska här om man vill (klick!). Mitt är – som synes – på engelska, vilket man kan välja att beställa både från Sverige och Finland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s