Iväg igen

Så bär det av igen! Telefonen stod på väckning klockan 05:00 och hemkomst förväntas bli mycket sent ikväll. Huvudstadsregionen kallar, med en intervju till doktorsavhandlingen, och med anledning av mitt nya uppdrag.

helsingfors

Uppdraget, då? Vad är det för något? Jo, faktum är att jag har blivit vald till traditionsvetenskapliga nämndens forskare och sekreterare vid Svenska litteratursällskapet, medan den ordinarie innehavaren av tjänsten är tjänstledig. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad och tacksam över vikariatet, vars forskningsuppdrag alltså innebär att jag forskar i sjukdomsberättelserna om diabetes typ 1.

Det är verkligen lite nypa-sig-i-armen-faktor på det. Är det faktiskt sant? Ja!

En reaktion på ”Iväg igen

  1. Pingback: Sista arbetsdagen – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s