Blodsockerlinjen

20170122_082627.jpg

Igår fick jag en riktigt bra start på söndagsmorgonen med den här blodsockerkurvan. Visst blir man glad när man vaknar till en så här stabil kurva? Det är ju knappt så man kan kalla det kurva förresten, linje vore mer passande. En blodsockerlinje. 

På samma sätt som mitt humör påverkar mitt blodsocker, påverkar mitt blodsocker också mitt humör. Hoppiga blodsockerkurvor kan få mig riktigt grinig, medan blodsockerlinjer (det får bli mitt nya uttryck från och med nu!) kan få mig på gott humör – förutsatt att linjen löper där den ska, förstås. Man kan naturligtvis ha ett stabilt blodsocker, som ändå ligger för högt.

Ha en härlig start på veckan, allihop! Hoppas ni får flera blodsockerlinjer och stabila värden! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s