På resande fot

Som forskare kommer jag inte bara att befinna mig i forskarkammaren, utan faktiskt ganska mycket på resande fot. Jag har för avsikt att göra intervjuer om sjukdomsberättelser om diabetes typ 1 på ett geografiskt ganska brett område i Finland, och när jag i höstas tog tåget norrut styr jag nu kosan söderut och österut.

karlstad

Gammal bild från tågstationen i Karlstad. Så långt ska jag inte åka den här gången.

Den kommande veckan består av flera tågresor för min del, och även om jag kommer hem och mellanlandar vet jag inte om jag kommer att orka uppdatera bloggen i samma utsträckning som vanligt. Vi får se, kanske jag hinner och orkar, kanske inte. Ni får titta in och kolla då och då!

Om det är någon med diabetes typ 1 som tycker att min forskning låter spännande och gärna skulle vilja delta (eller bara vill veta mer om vad jag gör) går det bra att mejla mig på attvaraetta@gmail.com. Jag har fortfarande utrymme för några intervjupersoner, kriterierna är att du har diabetes typ 1 och kan genomföra intervjun på svenska i Finland. Hör gärna av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s