Häromnatten

imgp2991-kopia

Med jämna och ojämna mellanrum blir jag larmad av min insulinpump. Oftast är det CGM-systemet som larmar om för högt eller för lågt blodsocker, men häromnatten vaknade jag av en munter liten trudelutt från pumpen, som meddelade att det börjar vara dags att byta ut batteriet. Kul! Speciellt så där mitt i natten, liksom.

När batteriet sjunger på sista versen får jag snabba mig på med att byta det, för inom en eller ett par timmar brukar det vara kaputt. Den här natten tryckte jag bara av larmet, och hoppades på det bästa (jag är inte mitt skarpaste jag när jag blir väckt på natten), och till all lycka höll batteriet till morgonen, så jag kunde byta det när jag hade vaknat till ordentligt. Så skönt!

Sånt pysslas det med i det här huset om nätterna.

2 reaktioner på ”Häromnatten

  1. Vart med om samma men tyvärr tog batteriet slut och jag vakna på high och med ketoner men jag fick ner det men usch vad dåligt jag mådde den dagen, det vill jag inte vara med om igen☹️ Men det är ju så grymt segt med batteribyten mitt i natten

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s