Sovmorgon

sovmorgon1

Fy farao, vad skönt det är med sovmorgon! Så där riktigt rent ut sagt. Imorse tog jag mig en, trettondagen till ära. I så många år kunde jag aldrig ta en enda sovmorgon, eftersom jag var tvungen att stiga upp och ta min spruta med långverkande insulin på morgonkvisten. Tänk, nu har jag glömt vilken tid jag tog den, trots att jag gjorde det dagligen för bara knappt tre år sen, men jag vill minnas att det alltid var kl. 7.30, söndag som vardag. Samma tid varje dag var det i alla fall, alltid och utan undantag.

Jag gick givetvis och la mig igen efter att jag hade tagit sprutan ibland, men nog är det ju en helt annan sak att få sova utan avbrott, utan att ha en klocka som ringer vareviga morgon.

sovmorgon2

Insulinpumpen möjliggör för mig att ta sovmorgnar, när och om jag vill. Fy farao så skönt!

En reaktion på ”Sovmorgon

  1. Pingback: Tummen upp för insulinpump – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s