Den trettioförsta december

”Då kör vi! Sista passet för i år”, skrev jag ifjol exakt samma datum som vi har idag, den trettioförsta december. Den här nyårsaftonen tänker jag inte träna alls utan ta en välförtjänt vilodag, eftersom jag fortfarande har en brutal träningsvärk från mitt senaste styrkepass på gymmet. (Haha!)

Idag blir det istället matlagning och förberedande inför kvällen. Jag ska koka ihop en trerätters blodsockervänlig nyårsmiddag, som kommer att bestå av en del gott gammalt och en del (förhoppningsvis gott) nytt. Jag återkommer med receptinspiration här på bloggen, om det blir ätbart…

imgp2899-kopia

Men hör ni, oavsett vad ni gör denna sista dag på det gamla året så vill jag önska er alla ett gott nytt år! För min del kommer det att bli ett annorlunda år jämfört med de senaste i raden – jag lovar att berätta mer om det snart!

Ha det riktigt bra ikväll och ta det försiktigt med alkoholen, speciellt om du har diabetes men även annars! Gott nytt 2017!

5 reaktioner på ”Den trettioförsta december

  1. A

    Gott nytt år till dig också!
    Jag hoppas mitt år också kommer att vara annorlunda i jämförelse med de senaste (utan att avslöja mera än så :p)

    Gilla

  2. Pingback: Blodsockervänlig nyårsmiddag – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s