Ropa inte hej

För några dagar sen skröt jag om att jag är så van vid träning nuförtiden att det fungerar bra för mig att träna och fortfarande ha fina blodsockerkurvor. Det skulle jag inte ha gjort. Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, och allt sånt. (Man ska aldrig ropa hej med den här sjukdomen.)

20161225_132657.jpg

Är det julbordskurvan? Är det mat och godsaker i överflöd som har orsakat den här blodsockerkurvan? Nej. Det är en 10 kilometers löprunda. Otippat, eller hur? Sämsta träningskurvan på länge. Här avslutade jag juldagens långpass, med ett blodsocker på 14. Såna här gånger har jag lust att hoppa upp och ner och skrika fuck diabetes! Ibland gör jag det också (när ingen ser).

20161225_132428.jpg

Nåja. Det var i alla fall fint väder.

En reaktion på ”Ropa inte hej

  1. Pingback: Små ljusglimtar – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s