Slut som artist

imgp2688-kopia

Som alltid så här års märker jag hur välkommet ett litet jullov är. Ibland känns det som om höstarna blir allt tyngre och mörkare för varje år, och i mitten av december känner jag mig helt slut som artist.

Så också i år. Igår och inatt levde mitt blodsocker rövare, och jag vet inte om det beror på att min kropp känner av att jag har en lite längre ledighet framför mig, och tänker passa på att klämma in en förkylning, eller om det helt enkelt bara var ett dåligt dygn. Det lär visa sig.

Nu är det i vilket fall som helst på sin plats med lite semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s