”Annars mår du?”

Det har blivit väldigt lite fokus på mina egna blodsockervärden och min egen diabetes under november. Så hur står det till med mig och min diabetes nu, då?

Jodå. Det knallar och går. Rullar på. Lite upp och ner, men mest ganska rakt framåt. Ungefär som mitt liv i övrigt: det är jämna plågor. Haha. Nej, det där lät för negativt. Det är riktigt bra överlag, både med mig och min diabetes och livet i stort. Igår däremot, på självaste världsdiabetesdagen, såg min blodsockerkurva ut så här: 

Man bara ”åh, tack för den!”. Hyggligt att man får en fin kurva ens på diabetesdagen, liksom. Inte! Det är verkligen diabetes typ 1 i ett nötskal. Just den här fuling-kurvan har jag inte listat ut orsaken till, men så är det ibland. Svaret kan dyka upp senare, eller så gör det inte det. Sånt är livet med diabetes typ 1. 

3 reaktioner på ””Annars mår du?”

  1. Pingback: Felsökare Johansson i farten – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s