På konsert

Idag kommer jag att befinna mig på Diabetesföreningen i Åbolands välgörenhetskonsert en stor del av dagen. Det finns fortfarande några biljetter kvar, så kom till Piug i Pargas så får du köpa en biljett av mig i dörren, där jag kommer att stå! Jag ser verkligen fram emot att få ta del av konserten, och att få träffa andra med (och utan) diabetes.

Kom fram och säg hej om du ser mig!

imgp2268

Klockslaget är fel på affischen, det är redan klockan 15.00 vi kör igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s