Blått, blått, blått

imgp2454-kopia

Så där! Då var välgörenhetskonserten över, och den blev jättelyckad! Så roligt att så många ställde upp på alla möjliga sätt: artister, sponsorer, frivilligarbetare av alla de slag – och inte minst publiken, som tog sig tid att komma! 

Som jag konstaterade i intervjun i radion klär jag mig extra mycket i blått i november, för att uppmärksamma världsdiabetesdagen och den blå månaden, diabetesmånaden. Självklart hade jag klätt mig i blått på konserten också. Det är inte så svårt, eftersom blått är en av mina favoritfärger. Jag har till och med ett ganska stort gäng blåa armband, som jag kan matcha kläderna med.

imgp2476-kopia

Självfallet bär jag också världsdiabetesdagens symbol, den blå cirkeln, på mina kläder. Oftast på jackorna, men ibland får den byta plats till en tröja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s