T1D looks like me

Hur ser en typ 1-diabetiker ut, egentligen? Som jag tidigare har konstaterat: Som du och jag! JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) har tagit fasta på detta och uppmuntrar alla med diabetes typ 1 att hjälpa till att visa världen hur diabetes ser ut. Jag gjorde det och min bild blev så här:

jdrf-ndam-1.png.png

Type 1 Diabetes looks like me

Om du vill göra en bild att använda som profilbild på Facebook, eller sprida på Instagram och Twitter och andra sociala medier tycker jag att du ska göra det här (klick!). Använd #T1Dlookslikeme och bidra till att visa världen hur diabetes typ 1 ser ut.

Om du inte har diabetes, men kanske har någon anhörig med sjukdomen och vill visa ditt stöd, kan du använda den blå cirkeln, som är världsdiabetesdagens symbol. Här (klick!) hittar man instruktioner för hur man får en blå cirkel på sina bilder.

wdd2015

Ifjol använde jag den här bilden som profilbild i sociala medier i samband med världsdiabetesdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s