Pumpens nya kläder

imgp2251-kopia

Jag vet inte hur ni andra med insulinpump gör när ni sover, men själv har jag min pump löst bredvid mig i sängen. Den hänger med ganska bra när jag vänder och vrider på mig i sömnen. Ibland kan jag vakna med den intrasslad, men den har alltid suttit kvar på kroppen, trots att den lever lite vilt nattetid.

Jag delar säng med diverse fyrbeningar, och därför tycker jag om att skydda min pump. Den får sova i en babystrumpa – väldigt praktiskt! Häromdagen passade jag på att uppdatera pumpens klädgarderob, som nu består av ett gäng nya, söta strumpor.

Hur förvarar du din insulinpump när du sover, om du som jag har en pump med slang?

En reaktion på ”Pumpens nya kläder

  1. Pingback: Pumpens nya pyjamas – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s