Min doktorsavhandling

Så är det dags för den sista frågan som ställdes i frågestundsinlägget! Jeanette skriver så här:

Hej, läste för ett tag sen ett inlägg där du skulle åka iväg och göra intervjuer för din doktorsavhandling. Blev nyfiken såklart på vad du ska doktorera i? Fick uppfattning att det är något diabetesrelaterat? Hur som stort lycka till med den🙂

Ja, visst stämmer det att min doktorsavhandling är diabetesrelaterad! Jag har börjat forska i sjukdomsberättelser om diabetes typ 1, och är precis i startgroparna med min avhandling. Här och här har jag skrivit lite mer om den. Det är otroligt intressant och roligt, och givande också för mig själv på så många plan.

imgp2263-kopia

Om det är så att någon som läser det här är intresserad av att vara med om en intervju kan man mejla mig på attvaraetta@gmail.com så berättar jag mer. För att få delta bör man vara bosatt i Finland och kunna genomföra intervjun på svenska.

3 reaktioner på ”Min doktorsavhandling

 1. Spännande och så viktigt! Vilket fantastiskt initiativ av dig – lycka till som sagt 🙂
  Tyvärr bor sonen inte i Finland annars hade han absolut kontaktat dig.
  (att jag missat de tidigare inläggen begriper jag inte 😉 )

  Gilla

  1. Tack snälla! Det skulle verkligen ha varit bra om din son hade bott här, jag har nämligen lite ont om manliga intervjupersoner för tillfället! Kanske någon läsare ser detta och kan ta kontakt, eller tipsa någon man som vill ställa upp 😊

   Gilla

 2. Pingback: Hög på forskning – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s