Långpass

Pust! Det blev en lång dag igår, med massor av spännande föreläsningar, som jag lovar att dela med mig av så fort jag får tid. Det har varit – och är fortfarande – ganska mycket den senaste tiden och jag gör mitt bästa för att hinna med allt just nu…

Idag är planen att jag ska springa ett riktigt långpass, det sista inför mitt halvmaratonlopp. Jag har en runda som är över 20 kilometer, och det måste jag nästan ha för att genomföra sträckan. Om jag gör som på loppet, och springer samma varv två gånger, är risken större att jag avbryter efter ett varv när jag tränar. Det kan nämligen vara ganska tungt mentalt att veta att man har över 10 kilometer kvar – på samma bana – när man har sprungit halva sträckan…

imgp1970-kopia

Jag springer i otroligt vackra omgivningar. Vissa morgnar är helt magiska! 

På min andra halvmara tror jag att jag ska satsa på att ha med en egentillverkad energidryck, gjord på honung och citron. Jag ska testa den på passet idag, för att se hur det fungerar med mitt blodsocker. Jag har visserligen druckit den tidigare, men aldrig på så här långa pass. Det passar ypperligt att göra honungsdrycken idag, eftersom jag fick en hel massa honung på mässan igår! Honung höjer blodsockret mycket, och det delades ut till alla besökare, plus att jag fick ta emot förpackningar av mitt resesällskap, som bestod av flera som föredrar annat än honung när de har lågt blodsocker. Tack för sällskapet igår, förresten: jag vet att många av er tittar in här! 

2 reaktioner på ”Långpass

 1. I found you on the Diabetes Web site.

  We have recently located permanently to Sweden. My husband is Swedish and I am Canadian. My husband has Type 2 diabetes and I am border line. I am learning Swedish but wondered if you could communicate in English ? If so …

  We are working with a European company that has a cutting edge PEMF device called BEMER that is helping with improving microcirculation. It helps by delivering a patented wave of energy which helps in the delivery of oxygen and nutrition to the tissues throughout the body. It also helps better remove waste products which is a major problem for diabetics. It does this by stimulating the natural vasomotion in all of us which has slowed because of Diabetes and other inflammatory diseases. Simply, it helps a persons own body rekindle or maintain the natural mechanisms in our bodies for optimal health. It has been endorsed by many high ranking scientists, physicians and homeopathic physicians throughout the world, including NASA.

  By reading your blog I am impressed by your commitment to lead and promote a healthy and active life with Type 1 Diabetes and I get the feeling with a rough translation that you would be open to looking at technology that will help improve the health of all. I know for a fact that it provides amazing support for active people who run as you do with our without a health problem.

  Should you have an interest in learning more, my husband is able to do internet information session in Swedish with you. We would like a spokesperson in Finland. We have great support out of Helsinki.

  In closing , this technology is changing how we look at any diseases. I am a nurse. My husband is a retired dentist. We have only recently discovered this technology but already have had exceptional experience with decreasing inflammation and recovery. We need energetic and committed people to get this message to others. Perhaps it is you or you could make recommendations of who we can discuss this with.
  Sincerely
  Debbie Ekstrand

  Gilla

 2. Pingback: Gococo träningsstrumpor – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s