Spindeln i nätet

imgp1979-kopia

Jag känner mig ofta som en spindel i ett nät när det gäller min diabetes. Än är det det ena som ska tas tag i, än det andra. Och då syftar jag inte enbart på materialbeställningar, apoteksbesök och annat mer praktiskt, utan också på allt planerande och analyserande, som åtminstone jag sysslar med för att ge mig själv så goda förutsättningar till en bra blodsockernivå som möjligt. Så många trådar att hålla koll på.

Känner du dig som en spindel i ditt diabetesnät ibland?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s