Ses vi på mässan?

Om inte ens en vecka är det dags för diabetesmässa i Tammerfors. Jag har aldrig deltagit tidigare, men i år är temat diabetes typ 1 och diabetes i barnfamiljer, så jag tyckte att det lät som något för mig. Vi får väl se!

Det ska åtminstone bli jättekul att se vad mässan har att erbjuda. Jag hoppas få bekanta mig med många teknologiska nyheter, lyssna till spännande föreläsningar och kanske träffa någon bloggläsare. Kom fram och säg hej om du känner igen mig! Sen hoppas jag ha mycket nytt att rapportera om här på bloggen efteråt. Det kanske kan vara intressant för mina läsare i Sverige också, att få en inblick i vad som händer i diabetesvärlden här i Finland.

Ska du till diabetesmässan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s