Gästbloggar på Livet och diabetes

Om du inte har fått nog av mig här på Att vara etta kan du titta in på Livet och diabetes, en inspirations- och informationsblogg som jag även tidigare har gästbloggat på.

Ett kort utdrag ur texten:

Alltid ett steg före. Alltid katastrofläge i bakhuvudet. Det här är naturligtvis påfrestande. Det är tungt att hela tiden gå omkring och förbereda sig på det värsta. Diabetes typ 1 är påfrestande. Diabetes typ 1 är en tung sjukdom. Så är det bara, men med rätt planering kan man åtminstone undvika de värsta katastroferna.

I dagens gästinlägg skriver jag om diabetes och kontrollbehov, så klicka in dig på Livet och diabetes och läs mitt inlägg om du tycker att det lät intressant!

IMGP8646 - kopia

Jag har häften med diabetesanteckningar sedan 23 år tillbaka. Dels underlättar anteckningarna för mig när jag ska analysera mina insulindoser och göra vårdbeslut, dels är det ett sätt för mig att känna att jag har kontrollen, och inte min diabetes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s