Officiellt höst?

Det känns som om hösten har legat i luften länge, men idag är det väl officiellt höst, eftersom det är första september.

IMGP5614 - kopia

Jag har tidigare skrivit om att mitt blodsocker brukar bli svårare att hantera på hösten och vinterhalvåret, och jag är säkert inte den enda som tycker att det är lite dystert att gå emot mörkare och kallare tider igen. Samtidigt är det på sätt och vis skönt. Man får med gott samvete kura ihop sig med en bok och mysa i tjocktröjor inomhus. Med det sagt så tränar jag för tillfället till mitt nästa halvmaraton, så enbart soffhäng blir det ju inte för min del. Men det gillar mitt blodsocker – måtta med allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s