Genom ett smutsigt plastfilter

Det börjar bli dags att byta plastfilm på displayen på min pump. Jag har haft den här pumpen i drygt ett år, men aldrig bytt plastfilm – och det syns. Plasten är missfärgad, limmet håller på att lossna och glappar i högra hörnet, och det har samlats smuts under. Detta trots att jag behandlar pumpen med största varsamhet (den sover till och med i en babysocka om nätterna för att vara så skyddad som möjligt!).

Genom ett smutsigt plastfilter betraktar jag numera min CGM-kurva och doserar mitt insulin. Men det blir det snart ändring på, för jag har beställt en uppsättning plastfilm att byta med. Det kan verkligen behövas.

IMGP1796 - kopia

Hur ser din insulinpump ut? Brukar du byta ut plastfilmen?

En reaktion på ”Genom ett smutsigt plastfilter

  1. Pingback: Pimpa pumpen – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s