Diabetesmässa

diamessu

I september ordnas en stor diabetesmässa i Tammerfors. Diabetesföreningen i Åboland ordnar gratis transport och subventionerat inträde till mässan för sina medlemmar, så det blir riktigt billigt att komma med via föreningen. Även icke-medlemmar får delta till ett förmånligt pris. Temat för årets mässa är diabetes typ 1 och diabetes i barnfamiljer, och programmet är både på finska och svenska. Jag ska dit för första gången i år, kom du också!

Idag är det sista anmälningsdagen för den som vill komma med till mässan med Diabetesföreningen i Åboland, kolla anmälningsförfarande här ovanför. Här (klick!) finns mässans program, information om föreläsare etc.

Ses vi på mässan?

2 reaktioner på ”Diabetesmässa

  1. Pingback: Ses vi på mässan? – Att vara etta

  2. Pingback: Matsäck – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s