Och vinnaren är…

Vad roligt att så många deltog i FlipBelt-tävlingen! Som vanligt skulle jag ju vilja att ni alla fick vinna, men den här gången är det bara en som är den lyckliga vinnaren av ett splitternytt, valfritt FlipBelt. Och vinnaren är…

IMGP1755 - kopia

…Alec, 5 år! Så här skriver Alecs mamma:

Jag deltar gärna i tävlingen för Alecs räkning (vår 5.5-åriga son som är diabetiker). Motiveringen lyder: Alec blev jätteglad när jag visade dessa bälten åt honom och spelade upp introduktionsvideon till Zipper-modellen. I över 4.5 år har han haft diabetes typ 1 och ända sedan han fick pump har han i huvudsak använt sig av Medtronics ryggsäck som är designad just för deras pumpar. Funkar ok, pumpen är inte i vägen och hålls bättre på plats än vad den gör med klipset som han brukar använda om vi ska iväg någonstans. I våras fick Alec Medtronics nya pump, något som medförde ett ökat intresse för skötseln av diabetes från hans sida. Ännu större blev intresset i slutet på juni när han beviljades sensor på heltid och han insåg att han kan kontinuerligt följa med bs-värde själv, utan att behöva mäta. Kruxet är bara att när han använder ryggsäcken kommer han inte åt pumpen själv, vilket han skulle göra med ett flipbelt. Att använda klipset hela tiden funkar inte heller för det hindrar honom i många av hans mer fartfyllda lekar när pumpen riskerar att falla ur byxlinningen + att de flesta av hans mjukisbyxor rasar ner när pumpen hänger i linningen.
Om Alec vinner önskar han ett grått FlipBelt av Zippermodellen (stl. XXS). 😊 Jag delar även tävlingen på min fb-sida.”

Grattis till ditt nya FlipBelt, Alec! Jag hoppas att du tycker om det, och att du kan leka och ha roligt utan att behöva fundera på pumpen – den ska bara hänga med där i ditt nya FlipBelt! Och vad roligt att höra att du tycker att det är spännande att följa ditt blodsockervärde i pumpen – vet du, det gör jag också! Nu blir det ännu lättare för dig att ta upp pumpen ur bältet och kolla värdet själv. Fortsätt nu att leka och härja så mycket du orkar med ditt FlipBelt!

Till dig som deltog i tävlingen men inte vann den här gången har jag ändå ett litet tröstepris: En rabattkod på -10% på alla produkter hos FlipBelt! Koden kan användas vid köp hur många gånger som helst, och den har inget slutdatum så du kan använda den hur länge som helst. Uppge koden ”attvaraetta” vid köp av valfri produkt på http://www.flipbelt.fi/sv/ så får du 10% rabatt på ditt köp.

Psst! Rabattkoden kan naturligtvis användas av alla som läser Att vara etta, man behöver inte ha deltagit i tävlingen för att få rabatten.

En reaktion på ”Och vinnaren är…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s