Lite sötare än de flesta

IMGP1664 - kopia

Det är lite roligt att göra humor av att jag har diabetes typ 1, tycker jag. Jag kan skoja om att jag är lite sötare än de flesta, och som barn hade jag en t-skjorta med trycket ”Sugarfree”. Det var ju nolltolerans mot socker på den tiden, som ni kanske minns.

IMGP1649 - kopia

Jag är nyss hemkommen från en kort tripp till Åland. På båten hem passade jag på att köpa den här gulliga muminmuggen, med lilla My som jonglerar sockerbitar. Det känns nästan som ett litet internt skämt att ha en sån mugg, för ibland känns det verkligen som om det enda jag gör är att jonglera matintag (socker) och insulin.

Invigningsdrycken i min nya mugg blev Sonnentors gurkmeja-latte med vaniljsmak. För tillfället håller jag på att experimentera mig fram till vilken sorts nötdryck som passar bäst att blanda kryddorna i. Kokosmjölk var ingen höjdare, kanske mandelmjölk är bättre? Experimenten fortsätter…

En reaktion på ”Lite sötare än de flesta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s