Livet är lokalt

ÅU

Jag undrar om jag någonsin kommer att vänja mig vid att se utdrag ur Att vara etta i ÅU:s papperstidning? Det är lika roligt varje gång jag hittar mina ord och bilder i tidningen! Jag har dessutom både en mamma och en mormor som påminner mig varje gång det händer, ifall jag själv skulle missa det.

Antagligen mycket tack vare ÅU är flera av Att vara ettas läsare folk som bor här i trakten. Om du ser mig, knacka mig på axeln och fråga något om diabetes om du vill! Jag kan till och med visa min insulinpump, om du vill se den. Det är verkligen en häftig grej, jag lovar! Tänk bara, utan den börjar jag må dåligt inom några timmar och dör kort därefter. (Förmodligen, det där med hur länge det kan dröja innan jag dör utan pumpen har jag av naturliga skäl inte testat själv.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s