Här är den!

IMGP1575 - kopia

Det var en svår gissningslek, men några av er gissade alldeles rätt! Här är pumpen! I mina AnnaPS-trosor. Det finns en ficka i trosorna, en ficka som är gjord för att rymma en insulinpump. Helt perfekt riktigt varma dagar, då man inte vill dra på sig något midje- eller lårbälte eller andra extra plagg att ha pumpen i.

IMGP1578 - kopia

Lite så här ser det ut när jag drar upp klänningen och tar ut pumpen ur fickan. Det är ju inte jättesmidigt att hala fram underkläderna på det här sättet om man ska vistas bland folk, men vid vissa tillfällen är det här det allra bästa sättet att bära pumpen på, tycker jag. Toppen att det finns så många alternativ! Så här skrev jag i december, när jag hade fått hem trosorna. Sedan dess har de använts vid olika tillfällen, och de fyller alltid sin funktion.

Jag använder mig av en rad olika bärsystem för min pump. Jag har midjebälten (det från Spibelt gillar jag bäst men jag skulle gärna testa ett FlipBelt), lårbälten, AnnaPS-kläder, och förstås pumpklipset, som jag använder flitigt för att kunna ha pumpen hängande i byxlinningen. Klipset och lårbältet har jag fått från sjukvården, resten har jag köpt själv. Det är förvisso ganska dyrt, men vettiga bärsystem för pumpen underlättar mitt liv så mycket att jag prioriterar det.

2 reaktioner på ”Här är den!

  1. Pingback: I test: FlipBelt – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s