Var är pumpen?

Nu tycker jag att vi har en liten gissningslek här på Att vara etta! Kan du gissa var jag har min insulinpump på bilden? Den är ca 8 cm lång och 5 cm bred, och lite drygt 2 cm tjock. Från den löper en 60 cm lång slang, som är fäst vid min hud med en kanyl. Genom kanylen pumpas insulinet in med jämna mellanrum – det är min externa bukspottskörtel, kan man säga. Jag har skrivit mer om min insulinpump bland annat här, här och här.

Jag bär pumpen någonstans på kroppen på bilden. Kan du gissa var?

IMGP1568 - kopia

Den som gissar rätt får…ja, vad ska jag dra till med…evig ära och berömmelse på Att vara etta!

11 reaktioner på ”Var är pumpen?

  1. Linda

    Du har den kanske i trosorna i en ficka på högersida? Hade gärna tagit emot tips för jag undviker klänning, som jag för övrigt älskar, men tycker är svårt, för jag vet inte vart jag ska göra av pumpen!

    Gilla

    1. Ja! Rätt gissat! Jag har tyvärr faktiskt lite samma känsla, före pumpen använde jag klänning mycket oftare men nu känns det (trots bra bärsystem) mycket meckigare. Det är mest i ett resårband runt låret och i bh:n jag brukar ha pumpen när jag har klänning nuförtiden, men man får ju tyvärr erkänna att det känns lite jobbigt att gräva i urringningen eller uppåt låret för att få upp pumpen när man vistas bland folk 😦

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s