Sommarlov

Efter midsommar inleder jag traditionsenligt min semester. Ett långt sommarlov efter en lång termin kommer inte att sitta helt fel. Från min diabetes kan jag däremot aldrig ta semester, vilket jag har konstaterat tidigare. Det sägs att diabetes typ 1 är ett heltidsjobb, och jag är verkligen benägen att hålla med. Det första jag tänker på när jag vaknar är mitt blodsocker, och det sista i mina tankar innan jag somnar är mitt blodsocker. Sorgligt, men sant. Och de facto nödvändigt.

IMGP1131 - kopia

Jordgubbar är synonymt med sommarlov för mig. Med rejält med vispad grädde till fördröjer jag blodsockerhöjningen och gör blodsockerkurvan stabilare. 

Hur som haver ska det bli skönt att ha semester från ett jobb, och ”bara” behöva fokusera på det andra heltidsjobbet: diabetes typ 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s