Blodomloppet närmar sig!

Nu är det inte många dagar kvar till Blodomloppet! Imorgon tar jag båten över till Stockholm, och på onsdag går mitt lopp av stapeln. Typiskt nog känner jag att jag har någonting på gång i kroppen, mitt blodsocker är högre än vanligt och på min löprunda i fredags var jag svag och orkeslös. Nåja, ännu är det några dagar kvar att vila upp sig på: jag kanske hinner mota Olle i grind, om han så är en förkylning eller en infektion av något slag – bort ska han!

Samtidigt som jag har kurerat mig har jag försökt bestämma mig för vad jag ska springa i. Ska det bli mitt AnnaPS-sportlinne

AnnaPS4

…mycket praktiskt med pumpen i en sidoficka så där. Eller ska det bli min AnnaPS-sportbh

AnnaPS5

…med pumpen mitt fram? Där ligger den verkligen skyddat, men man kan även ha den i en av de två sidofickorna på sportbh:n. Hmm, svårt val…

AnnaPS6

Just nu har jag förresten infusionssetet på nedre delen av ryggen, som man kan skymta på bilden ovan. Jag gillar att variera mellan mage, rygg och rumpa. Insulinupptaget är kanske något snabbare för mig på magen, men annars föredrar jag rygg eller rumpa. Låren har jag inte testat ännu, det kanske jag får göra framöver…

5 reaktioner på ”Blodomloppet närmar sig!

  1. Pingback: Pumpen under träning – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s