Havet kallar

IMGP0797 - kopia

Äntligen! Som jag har längtat efter den här stunden! Stunden, då jag får dra på mig flytvästen, ta paddeln i handen, och skjuta ut kajaken på ett spegelblankt hav. Det kan hända att det inte finns något bättre i det här livet än att paddla kajak.

IMGP0803 - kopia

Att paddla är ganska skönt för mig också blodsockermässigt. Det är inte lika ansträngande som att springa, och brukar därför vara lite lättare att få till. Ibland använder jag mig av en basalminskning, men ibland tar jag med någonting ätbart och fyller på med kolhydrater under paddelturen istället för att minska på insulinet. Det kan vara ganska gemytligt att stanna och äta lite, medan man guppar omkring på böljan den blå.

Förresten, en av orsakerna till att jag valde en Animas vibe-insulinpump är att den är vattentät. Jag har ännu inte kantrat med kajaken, men havet är ju inte alltid spegelblankt och då kan det vara en fördel att veta att pumpen inte är finito om jag trillar i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s