Naisten Kuntovitonen 2016

NK52016
Foto: Raija Holmberg

Jaa! Vi gjorde det! Hela gänget! Naisten Kuntovitonen 2016 är avklarat, med bravur! En del valde att gå, andra sprang, men alla tog sig runt banan utan missöden. Några blodsockertoppar och några -dalar, men hej, det är så livet med diabetes är!

Som ni ser körde vi i våra superfina turkosa Running for diabetes awareness-skjortor. Jag är säker på att vi syntes bra i massan på det i övrigt ganska rosa Kuntovitonen-startfältet! Vi hade också fått sportväskor med texten Diabetesföreningen i Åboland, fyllda med sponsorgrejer som duktiga Nina hade fixat åt oss.

Jag är så glad över att jag har fått möjlighet att dra träningarna för det här gänget, det har varit otroligt givande och inspirerande också för mig. Nu smider vi planer på vad vi ska sikta mot härnäst, fortsättning följer…

NK5
Foto: Nina Nordström

Med ett leende på läpparna, mot nya mål.

3 reaktioner på ”Naisten Kuntovitonen 2016

  1. Pingback: Diabetestatuering – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s