Lindahls kvarg

IMGP0379 - kopia

Har ni smakat på kvarg? Har ni smakat på Lindahls kvarg? Om inte så har ni något gott att se fram emot! Det finns en uppsjö av smaker, och när jag var på resa i Sverige testade jag en ny smak, gräddkola. Mums!

IMGP0374 - kopia

Smaksatt och sötad kvarg kan vara lite förrädisk för mitt blodsocker, men som en lite nyttigare variant av efterrätt tycker jag att det fungerar bra. Det står dessutom på förpackningen hur mycket kolhydrater varje bägare innehåller, så det är ganska lätt att dosera insulin om man kolhydraträknar.

Lördagstips, varsågoda!

2 reaktioner på ”Lindahls kvarg

  1. Anna

    Finns denna att få tag på i Pargas också? Verkar ju toppen, men blir lite långt att hämta från andra sidan viken 🙂

    Gilla

    1. Jag har inte sett just den här smaken här i knutarna, men hallonsmak och citron/limesmak samt persika/passionsfrukt tror jag finns. Tyvärr är jag inte så brydd för de smakerna för egen del, jag förstår inte varför de inte kan ta in gräddkola eller nötchokladsmak också 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s