Blodomloppet med Diabetes Wellness

Nu har jag hållit inne med det här så länge att jag nästan har spruckit på kuppen, men äntligen kan jag berätta vad det är för projekt jag ska medverka i. (Ni minns när jag skrev att jag hade haft ett spännande möte i Stockholm?).

Är ni redo? Såklart ni är! Okej:

Jag ska springa Blodomloppet (10 km) i Stockholm, och Diabetes Wellness Sverige kommer att följa mig och mitt lopp: allt ifrån förberedelserna till själva loppet och efteråt, när allt är över. Så sjukt roligt! Gissa om mitt blodsocker kommer att leva rövare på grund av spänningen?! En kvalificerad gissning från mitt håll är utan tvekan: ja! Men vi får se hur det går, och ni får följa min blodsockerresa! Är ni med mig? Det hoppas jag!

Health care professionals in lab.

I höstas gjorde Fanny Widinghoff på Diabetes Wellness Sverige en intervju med mig. Ni kan läsa den här (klick!).

6 reaktioner på ”Blodomloppet med Diabetes Wellness

  1. Pingback: Mitt stora projekt – Att vara etta

  2. Pingback: Blodomloppet the movie – Att vara etta

  3. Pingback: Öppen diabetes – var går gränsen? – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s